Op zondag 23 augustus en 30 augustus wordt er een buitenrit op Ameland georganiseerd voor de jongens en meisjes van de manege Molenruiters.

Vanaf vandaag kun jij je als lesser van de Manege Molenruiters weer opgeven voor het uitje naar Ameland. Zoals ieder jaar hebben we twee dagen hiervoor gereserveerd, zondag 23 en 30 augustus 2020!

Door het Corona-virus hebben we een paar aanpassingen moeten doen, zoals het vertrek vanaf de manege. In tegenstelling tot voorgaande jaren verzamelen we ons bij de boot van Ameland op de pier bij Holwerd om uiterlijk 8.45. Hier melden we ons aan en worden de groepen bekend gemaakt. We vertrekken daarna met de boot die ons naar Ameland brengt. Op Ameland staat er een bus klaar die ons naar Rijstal de Blinkert brengt waar de pony’s al op ons staan te wachten! Op de boot en in de bus moet een mondkapje gedragen worden, dus neem deze mee!

Als iedereen een buitenrit heeft gemaakt en de patat op is, dan brengt de bus ons weer naar de boot. En hopelijk staan dan de ouders in Holwerd om ons weer op te halen! We gaan in groepjes een buitenrit maken, door het bos en over het strand. Ook gaan we patat eten, maar natuurlijk kun je ook zelf altijd nog wat eten meenemen.

De kosten voor deze dag zijn € 40,00 per persoon, dit is inclusief de boot, de bus, het eten en drinken en de buitenrit! Het bedrag moet vooraf worden overgemaakt. Meer informatie hierover ontvang je na inschrijving!

Mocht het opgeven niet lukken, neem dan contact op met Julia Vos: 06 - 52 46 56 30.

Het formulier is te vinden via deze link

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden op het strand is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Vraag daarom eerst aan je instructeur / instructrice of je mee mag. Veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

Tenslotte: VOL = VOL en OPGEVEN = BETALEN (ook bij ziekte of andere ongeplande omstandigheden, dit in verband met de reserveringen die van te voren gemaakt moeten worden).

 

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.