Helaas hebben we moeten besluiten om de dressuurwedstrijd van oktober af te lasten.

Aangezien er vanaf 29 september geen toeschouwers meer welkom zijn bij sportwedstrijden & de kantine gesloten moet blijven, zien we dat bovenstaande ten koste gaat van het plezier wat bij een wedstrijd hoort. Daarom hebben we besloten om de wedstrijd niet door te laten gaan.

Oorspronkelijke tekst:

Op zondag 18 oktober en 25 oktober organiseert de lesserscommissie weer een dressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

In verband met de grote belangstelling onder de kinderen en de maatregelen met betrekking tot het corona virus, wordt de wedstrijd voor de pony's over beide zondagen verdeeld in kleine groepen. Tevens zijn diverse regels opgesteld die in lijn zijn met de overheidsmaatregelen. Kijk hiervoor goed naar de maatregelen, deze hangen op het prikbord in de kantine en staan onderaan dit artikel ook vermeld.

Het hangt van het aantal deelnemers af welke klasse op welke dag gereden wordt. Geef bij opgave duidelijk aan als je op één van de dagen niet kunt. Als jouw klasse gereden wordt op een dag waarop je hebt aangegeven dat je niet kunt, dan word je ook niet ingedeeld.

Let op: Bovenstaande geldt alleen voor de pony's! Voor de paarden wordt de wedstrijd geheel op zondag 18 oktober gehouden.

 

 • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan altijd een tweede keus in.
 • Afmelden kan tot 10 oktober (door je naam op de inschrijflijst door te strepen). Als je je afmeldt na 10 oktober, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
 • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is €7,00 voor de pony's en €7,50 voor de paarden. Dit kun je tijdens de wedstrijddag betalen.
 • Er hangt een inschrijflijst voor de pony’s en een inschrijflijst voor de paarden. Kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.

 

Opgeven kan tot zaterdag 10 oktober via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Zodra de startlijst bekend is, zal deze op het prikbord in de kantine worden opgehangen en op de website worden geplaatst.

 

Voor vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Julia (06 524 656 30).

De Lesserscommissie

 

Maatregelen met betrekking tot het corona virus tijdens de wedstrijden:

Met betrekking tot het corona virus zijn wij genoodzaakt om diverse maatregelen te treffen tijdens de wedstrijden. Er gelden een aantal regels waaraan bij deelname aan de wedstrijd een ieder zich dient te houden.

De volgende 7 maatregelen zijn van toepassing tijdens de wedstrijd:

 • Bij klachten zoals het RIVM omschreven mag uw kind helaas niet meedoen. In dit geval hoeft het inschrijfgeld niet betaald te worden.
 • De kinderen onder 12 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden, daarentegen is het wel verplicht om 1,5 meter afstand te houden van volwassenen.
 • Met de wedstrijd mag iedere deelnemer 1 toeschouwer mee nemen, de toeschouwer zit gedurende de gehele wedstrijd in de kantine. Let op! Wanneer de deelnemer het proefje niet rijdt, mag de deelnemer zich niet in de stallen begeven.
 • Bij de volwassen wedstrijd mag er geen toeschouwer mee zodat we, net zoals voorheen alle klasse met elkaar kunnen afronden.
 • De deelnemer meldt zich aan in de kantine en blijft daar zitten tot dat je wordt opgeroepen om je proef te rijden.
 • Op de dag van de wedstrijden zijn er aangegeven looproutes waar iedereen zich aan moet houden.
 • De prijsuitreiking wordt gehouden in de nieuwe hal om zo volgende klasse plaats te laten nemen in de kantine en zo de doorstroom te bevorderen.