Op zondag 19 september organiseert de lesserscommissie een buitenrit voor de volwassenen lessers van manege. Dit jaar is gekozen voor Ameland!

De exacte dagindeling zal later bekend gemaakt worden, maar we zullen 's ochtends rond acht uur (8:15 uur) verzamelen op de manege. Daar kan iedereen zich melden en beginnen met wakker worden.

Rond half negen (8:30 uur) vertrekken we per met elkaar naar de boot in Holwerd. Eenmaal op Ameland wordt de groep in kleinere groepen verdeeld. De groepen zullen zich afwisselen voor de buitenrit over het strand en door het bos.

Om 16:00 uur gaan we met z’n allen weer met de boot terug naar Holwerd en vervolgens terug naar Vrouwenparochie. Op de manege wordt een barbecue verzorgd waar we met zijn allen kunnen nagenieten van de dag onder het genot van een hapje en een drankje!

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog bijgesteld worden.

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden in het bos is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Overleg bij twijfel met de instructie, veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

 

De kosten voor deze geheel verzorgde dag, inclusief de barbecue, zijn € 50,-. Het inschrijfgeld moet dit jaar vooraf worden overgemaakt zodat we op de dag zelf voldoende afstand kunnen behouden. Meer informatie hierover ontvang je in de bevestigingsmail nadat je de inschrijving hebt afgerond.

Het is ook mogelijk om je alleen aan te melden voor de barbecue (dit geldt ook voor partners), dit kost € 10,-. Hiervoor kan je je aanmelden bij de bar!

In verband met de reserveringen geldt: inschrijven = betalen!!

Inschrijven kan tot 4 september via het volgende formulier: Inschrijfformulier

 

Voor verdere vragen kan je contact opnemen met Masha Ahmetasevic: 06 - 30 63 61 32

 

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.