Op Zondag 12 september organiseert de lesserscommissie weer de jaarlijkse buitenrit voor de volwassenen (paarden). We zijn te gast bij het Paardencentrum Dolfing in Vries en gaan daar genieten van het mooie Drentse landschap vanuit het zadel.

We vertrekken 's ochtends om 9:30 uur met de bus. Om alles soepel te laten verlopen is het belangrijk dat iedereen uiterlijk om 9:00 aanwezig is op de manege.

Na aankomst in Vries kunnen we rustig wakker worden (het is tenslotte zondag ) onder het genot van een kopje koffie met wat lekkers. Aan het eind van de ochtend vertrekken we voor een drie uur durende rit waarbij we onderweg goed verzorgd worden door de mensen van manege Dolfing.

Na de buitenrit kun je nog even een bijkomen onder het genot van een drankje (op eigen kosten) waarna we tegen 16:30 uur weer huiswaarts keren.

Als je dacht dat de dag er dan op zit heb je het mis, want bij thuiskomst is de barbeque al warm en kunnen we aanschuiven voor een gezellig maal op het terras van de manege.
Lijkt het je leuk om dit ook mee te maken (het is echt een aanrader), geef je dan op. Dit kan middels de opgavelijst in de kantine (achter de bar). Je kunt je ook alleen opgeven voor de barbeque. Ook hiervoor is een opgavelijst beschikbaar.

De kosten zijn € 60,-. Dit is inclusief de busrit, een welkomstdrankje, de buitenrit, een verfrissing tijdens de buitenrit, de busrit weer terug (ja ja, we pakken uit) en de barbeque. Het is ook mogelijk om tegen een extra bedrag van € 5,00 met de taxi thuisgebracht te worden (en waar vindt je tegenwoordig nog zo'n voordelige taxi?).
Als je alleen meedoet met de barbeque zijn de kosten € 10,- (exclusief taxi).

Een aantal zakelijke mededelingen:
- Opgeven = betalen (dit in verband met de reserveringen)
- Betalen kan 's ochtends tijdens het verzamelen op de manege. Graag contant en gepast betalen.
- Een goedgekeurde cap is verplicht
- Een goed humeur is ook gewenst
- en tenslotte...vol = vol, dus wees er snel bij zodat je deze mooie ervaring niet hoeft te missen. De inschrijving sluit op 6 september.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tamira Kuipers (voor het telefoonnummer kun je even kijken op het affiche op het prikbord in de kantine).