Op zondag 29 augustus en zondag 5 september wordt er een buitenrit op Ameland georganiseerd voor de jongens en meisjes van de manege Molenruiters. Dus heb je je nog niet opgegeven doe dat dan snel want vol = vol! Opgeven kan telefonisch bij Tamira Kuipers.

We vertrekken om 8.00 uur vanaf de manege naar de boot die ons naar Ameland brengt. Op Ameland staat een bus klaar die ons naar de pony’s brengt.

Dan gaan we in groepjes lekker over het strand rijden. Ook vinden de pony’s en paarden het lekker om geborsteld en geknuffeld te worden, dus we zullen ons niet vervelen.
We gaan natuurlijk ook een patatje eten en we nemen wat te drinken mee. Je mag natuurlijk zelf ook wat eten en drinken meenemen.

Als iedereen heeft gereden en gegeten gaan we met de boot weer terug (waarschijnlijk de boot van half 6). De exacte tijd zal twee weken van te voren op het prikbord en op de website worden vermeld!

Hopelijk staan de ouders in Holwerd op ons te wachten om ons op te halen!
Let op: Het vervoer van de manege naar Holwerd en van Holwerd weer terug moet zelf geregeld worden (denk aan carpoolen).

De kosten voor deze dag zijn €37,50. Dit is inclusief de boot, het eten en drinken. Het bedrag kan op de dag zelf betaald worden. Graag wel contant en gepast betalen!
Om je op te geven moet je even aan de ouders / verzorgers vragen om telefonisch contact op te nemen met Tamira Kuipers, zij regelt de opgave.

Let op: VOL = VOL en OPGEVEN = BETALEN