Op zondag 30 april en 7 mei organiseert de lesserscommissie een dressuuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Opgeven kan tot vrijdag 21 april via het online inschrijfformulier. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat. 

In verband met de grote belangstelling onder de kinderen, wordt de wedstrijd voor de pony's over beide zondagen verdeeld. Het hangt van het aantal deelnemers af welke klasse op welke dag gereden wordt. Als jouw klasse gereden wordt op een dag waarop je hebt aangegeven dat je niet kunt, dan wordt je dus ook niet ingedeeld.

Let op: bovenstaande geldt alleen voor de pony's, de wedstrijd voor de paarden wordt in zijn geheel op 30 april gehouden

 

Let op:

  • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan een andere tweede keus in.
  • Afmelden kan tot vrijdag 21 april (door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Als je je afmeldt na 21 april, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
  • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is €8,00 voor de pony's en €8,50 voor de paarden. Dit kun je tijdens de wedstrijddag betalen.
  • Er is een formulier voor de pony’s en een formulier voor de paarden, kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.

Online inschrijfformulier pony's

Online inschrijfformulier paarden

 

Zodra de startlijst bekend is, zal een voorlopige lijst op de website worden geplaatst. Definitieve startlijst wordt uiterlijk zaterdag voor de wedstrijd gepubliceerd. Kijk de dag van tevoren nog goed op de site, aangezien er wijzigingen kunnen plaats vinden.

Voor vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB
Klasse B
Klasse L1
Klasse L2
Klasse M1
Klasse M2
Klasse Z1

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.