Op zondag 18 december organiseert de lesserscommissie weer een springwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Opgeven kan tot vrijdag 10 december via de inschrijflijst in de map op het bureau in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Let op:

  • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan altijd een tweede keus in.
  • Afmelden kan tot vrijdag 10 december (door je naam op de inschrijflijst door te strepen). Als je je afmeldt na 10 december, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
  • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is €7,50 voor de pony's en €8,00 voor de paarden. Dit kun je tijdens de wedstrijddag betalen.
  • Er hangt een inschrijflijst voor de pony’s en een inschrijflijst voor de paarden, kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.

Zodra de startlijst bekend is, zal een voorlopige startlijst in de kantine liggen en op de website worden geplaatst. Definitieve startlijst wordt uiterlijk zaterdag voor de wedstrijd gepubliceerd. Kijk de dag van tevoren nog goed op de site, aangezien er wijzigingen kunnen plaats vinden.

Voor vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.