Op zondag 30 oktober en 6 november organiseert de Lesserscommissie weer een dressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters!

 

Opgeven kan tot 22 oktober via de de lijsten in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in zodat de organisatie weet om wie het gaat.

In verband met de grote belangstelling onder de kinderen, wordt de wedstrijd voor de pony's over beide zondagen verdeeld in kleine groepen. Het hangt van het aantal deelnemers af welke klasse op welke dag gereden wordt. Geef bij opgave duidelijk aan als je op één van de dagen niet kunt. Als jouw klasse gereden wordt op een dag waarop je hebt aangegeven dat je niet kunt, dan word je ook niet ingedeeld.

Let op: Bovenstaande geldt alleen voor de pony's! Voor de paarden wordt de wedstrijd geheel op zondag 30 oktober gehouden.

  • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan altijd een tweede keus in.
  • Afmelden kan tot 10 oktober (door je naam op de inschrijflijst door te strepen). Als je je afmeldt na 22 oktober, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
  • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is €7,50 voor de pony's en €8,00 voor de paarden. Dit kun je tijdens de wedstrijddag betalen.
  • Er is een inschrijflijst voor de pony’s en een inschrijflijst voor de paarden. Kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.

Zodra de startlijst bekend is, zal deze in de kantine worden opgehangen en op de website worden geplaatst.

 

Voor vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Julia (06 524 656 30).

De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB
Klasse B
Klasse L1
Klasse L2
Klasse M1
Klasse M2

 

De Lesserscommissie