In de periode van 28 september tot en met 12 oktober wordt het dak van het hoofdgebouw van de manege vervangen. Omdat het in huidige dak asbest verwerkt zit, heeft dit een aantal ingrijpende gevolgen.

Tijdens de werkzaamheden zullen het hoofdgebouw en delen van het omliggende terrein afgesloten zijn. Hierdoor zullen alle lessen vervallen. De geldigheid van de leskaarten worden met twee weken verlengt. De vervallen lessen hoeven dus niet ingehaald te worden.

Er wordt geprobeerd om tijdens of na de werkzaamheden extra lessen in te plannen voor de kinderen in verband met het oefenen voor de wedstrijd. Dit is echter sterk afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden en er kan dus niets beloofd worden!
Zodra hier meer over bekend is, zal dit via de website en/of telefonisch gecommuniceerd worden.

Als de ontwikkelingen er aanleiding toe geven zal extra informatie via de website gepubliceerd worden.
Houd de website dus goed in de gaten!

Aanvullende informatie voor de pensionklanten:
Alle pensionpaarden die momenteel in het hoofdgebouw gestald zijn, worden tijdelijk in de oost-hal (de 'nieuwe' hal) gestald. Omdat de lespony's in de binnenbak van de oost-hal worden ondergebracht, is het niet mogelijk om daar vrij te rijden. In principe is het mogelijk om buiten werktijden in de buitenbak te rijden, mits de werkzaamheden en het weer dit toelaat.

UPDATE 29 september 2011:
- In verband met het mooie weer staan de pony's de hele dag buiten. Hierdoor is het toch mogelijk om ook in de binnenbak te rijden (zolang het weer dit toelaat uiteraard).
- Voor alle 'thuisblijvers' worden er regelmatig foto's van de werkzaamheden gemaakt. Deze zijn te bekijken in het fotoalbum.

UPDATE 30 september 2011:
- De eerste mijlpaal is bereikt! Al het asbest is verwijderd en het terrein is weer geheel vrijgegeven. Dat wil zeggen, alle linten en waarschuwingsborden zijn weg en het opbouwen kan gaan beginnen.

UPDATE 05 oktober 2011:
- De werkzaamheden vorderen gestaag en naderen inmiddels hun einde. Met ingang van donderdag worden de ponylessen weer hervat. En met ingang van vrijdag worden ook de paardenlessen weer hervat en zijn we dus weer vol op stoom!