Op zondag 16 oktober en 23 oktober organiseert de lesserscommissie weer een dressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Let op: de inschrijving is inmiddels gesloten. De startlijst wordt zo snel mogelijk gepubliceerd.

In verband met de grote belangstelling onder de kinderen, wordt de wedstrijd voor de pony's over beide zondagen verdeeld. Het hangt van het aantal deelnemers af welke klasse op welke dag gereden wordt. Geef bij opgave duidelijk aan als je op één van de dagen niet kunt. Voor ieder klasse geldt dat deze slechts op één van beide dagen gereden wordt. Als jouw klasse gereden wordt op een dag waarop je hebt aangegeven dat je niet kunt, dan wordt je dus ook niet ingedeeld.
Let op: bovenstaande geldt alleen voor de pony's, de wedstrijd voor de paarden wordt in zijn geheel op 23 oktober gehouden. Opgeven kan tot vrijdag 8 oktober via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Uiteindelijk zullen de voorbeidingen en de wedstrijd zelf, in verband met de verbouwing, op een aantal punten wat anders verlopen dan gewoonlijk. We doen daarom een beroep op ieders medewerking en flexibiliteit. Met z'n allen moeten we ongetwijfeld weer een geslaagde wedstrijd van kunnen maken.

Let op:

  • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan altijd een tweede keus in.
  • Afmelden kan tot 8 oktober (door je naam op de inschrijflijst door te strepen). Als je je afmeldt na 8 oktober, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
  • Er hangt een inschrijflijst voor de ponys en een inschrijflijst voor de paarden. Kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.

Zodra de startlijst bekend is, zal deze op het prikbord in de kantine worden opgehangen en op de website worden geplaatst.

De lesserscommissie

De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB
Klasse B
Klasse L1
Klasse L2
Klasse M1
Klasse M2