Op zondag 25 september organiseert de lesserscommissie voor de volwassenen een uitstapje naar Drenthe. Dit jaar hebben we gekozen voor Gasselte.

LET OP: Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar, dus als je je nog niet hebt opgegeven doe het dan snel want vol = vol!

We hebben een compleet dagprogramma opgesteld en dat betekent dat we ’s ochtends om kwart over zeven (7:15 uur) verzamelen op de manege. Op dat moment kan iedereen het inschrijfgeld betalen en beginnen met wakker worden.

Om kwart voor acht (7:45 uur) vertrekken we per bus naar Gasselte.
Eenmaal in Gasselte worden de deelnemers opgedeeld in twee groepen. De ene groep kan ’s ochtends genieten van een drie uur durende buitenrit terwijl we voor de andere groep een alternatieve bezigheid hebben georganiseerd.

’s Middags worden de rollen omgedraaid en kan de tweede groep genieten van een buitenrit in de Drenthse bossen. Zowel voor als na de buitenrit krijgen we van de manege in Gasselte een drankje aangeboden. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Rond een uur of vijf ’s middags vertrekken we weer met de bus naar Vrouwenparochie alwaar de barbecue op ons staat te wachten.

De kosten voor deze geheel volledig verzorgde dag zijn € 65,-
Wil je alleen meedoen met de barbecue (geldt ook voor partners), dat kan ook. Dit kost € 10,-

In verband met de reserveringen geldt:inschrijven = betalen!!

Het blijft nog even een verrassing wat de alternatieve bezigheid precies in gaat houden, maar we kunnen wel verklappen dat het verstandig is om extra kleding en schoenen mee te nemen...
Daarnaast is een cap en goed humeur verplicht.

Opgeven kan tot en met 16 september aan de bar en let op:VOL = VOL.

Bij voldoende belangstelling is het mogelijk om tegen een kleine vergoeding (€5,-) met de taxi thuisgebracht te worden.

Voor verdere inlichtingen kun je contact opnemen met Tamira of Oscar