Op zondag 25 april organiseert de lesserscommissie weer een dressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Als er een grote belangstelling is onder de kinderen, dan wordt er op zondag 2 mei een tweede wedstrijddag georganiseerd. Het hangt van het aantal deelnemers af welke klasse op welke dag gereden wordt. Geef bij opgave duidelijk aan als je op één van de dagen niet kunt.

In verband met de grote belangstelling onder de kinderen, wordt er op zondag 2 mei een tweede wedstrijddag georganiseerd. Het hangt van het aantal deelnemers af welke klasse op welke dag gereden wordt. Geef bij opgave duidelijk aan als je op één van de dagen niet kunt.

Let op: bovenstaande geldt alleen voor de pony's, de wedstrijd voor de paarden wordt op 25 april gehouden.

Opgeven kan tot en met vrijdag 16 april via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Let op:

  • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan altijd een tweede keus in.
  • Afmelden kan tot en met 16 april (door je naam op de inschrijflijst door te strepen). Als je je afmeldt na 16 april, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
  • Er hangt een inschrijflijst voor de ponys en een inschrijflijst voor de paarden. Kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.
  • Vul altijd een tweede keus in, tenzij je op een eigen pony/paard rijdt.

Zodra de startlijst bekend is zal deze op het prikbord in de kantine worden opgehangen en op de website worden geplaatst.


De lesserscommissie

Update 16-04-2010:
De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB
Klasse B
Klasse L1
Klasse L2
Klasse M1
Klasse M2