Op zondag 29 oktober en 5 november organiseert de lesserscommissie een dressuuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Opgeven kan tot vrijdag 20 oktober via het online inschrijfformulier. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Let op: In verband met de grote belangstelling onder de kinderen, wordt de wedstrijd voor de pony's over beide zondagen verdeeld. De klasse BB & B worden op 5 november gereden, de overige klasse en de paarden worden op 29 oktober verreden.

 

Let op:

  • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan een andere tweede keus in.
  • Afmelden kan tot vrijdag 20 oktober (door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Als je je afmeldt na 20 oktober, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
  • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is €8,00 voor de pony's en €8,50 voor de paarden. Dit kun je tijdens de wedstrijddag betalen (graag gepast!!).
  • Er is een formulier voor de pony’s en een formulier voor de paarden, kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.

Online inschrijfformulier pony's

Online inschrijfformulier paarden

 

Zodra de startlijst bekend is, zal een voorlopige lijst op de website worden geplaatst. Definitieve startlijst wordt uiterlijk zaterdag voor de wedstrijd gepubliceerd. Kijk de dag van tevoren nog goed op de site, aangezien er wijzigingen kunnen plaats vinden.

Voor vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.