Heb jij ook zin om je herfstvakantie leuk te beginnen? 

Op zondag 17 oktober organiseert de lesserscommissie een markt!

 

Na anderhalf jaar geen activiteiten meer te hebben georganiseerd, organiseert de lesserscommissie van de manege molenruiters op 17 oktober een (Tweedehands-) paardenspullen markt.

Laarzen, bodyprotectors, rijbroeken, zweepjes en caps... Wie paardrijdt heeft al gauw behoorlijk wat spullen die niet meer gebruikt worden, maar goed genoeg zijn om nog door een tweede eigenaar gebruikt te worden. Daarom organiseert de lesserscommissie een tweedehands paardenspullen markt om niet alleen je kast op te ruimen, maar ook een ander er blij mee te maken!

Naast de markt organiseren wij verschillende activiteiten voor jong en oud zoals ruiterfit, stokpaardjes parcours, en nog meer leuke activiteiten. Ook is als vanouds de kantine geopend voor een drankje of een hapje en natuurlijk de gezelligheid!

Voor €2,50 p.p. is iedereen tussen 13:00 - 18:00 uur welkom op onze tweedehands paardenspullen markt, en mag iedereen deelnemen aan alle activiteiten die er zijn georganiseerd (met uitzondering van de loterij en consumpties, ook zijn de kosten €2,50 voor verkopers).

 

Heb jij ook zin om je herfstvakantie leuk te beginnen? Kom dan langs op onze markt!

 

Heb je interesse om jou spullen te verkopen op onze markt? Neem dan snel contact op met Masha: 06 - 30 63 61 32

 

Met de toegang tot dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.