Op zondag 25 augustus en 1 september wordt er een buitenrit op Ameland georganiseerd voor de jongens en meisjes van de manege Molenruiters.

Het maximum aantal inschrijvingen is inmiddels bereikt en de reguliere inschrijving is daarom gesloten.

We vertrekken om ongeveer 8.15 uur vanaf de manege naar de boot die ons naar Ameland brengt. Op Ameland staat een bus klaar die ons naar de pony’s brengt.

Dan gaan we in groepjes lekker over het strand rijden. Ook vinden de pony’s en paarden het lekker om geborsteld en geknuffeld te worden, dus we zullen ons niet vervelen.
We gaan natuurlijk ook een patatje eten en we nemen wat te drinken mee. Je mag natuurlijk zelf ook wat eten en drinken meenemen.

Als iedereen heeft gereden en gegeten gaan we met de boot weer terug (naar verwachting de boot van vijf uur). De exacte tijd is afhankelijk van de actuele dienstregeling zal van te voren op het prikbord en op de website worden vermeld!

Hopelijk staan de ouders in Holwerd op ons te wachten om ons op te halen!
Let op: Het vervoer van de manege naar Holwerd en van Holwerd weer terug moet zelf geregeld worden (denk aan carpoolen).

De kosten voor deze dag zijn €40. Dit is inclusief de boot, het eten en drinken. Het bedrag kan op de dag zelf betaald worden. Graag wel contant en gepast betalen! Heb je nog aanvullende vragen: stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden op het strand is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Vraag daarom eerst aan je instructeur / instructrice of je mee mag. Veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

Het vertrek 's ochtends is vanaf de manege. Alleen bij wijze van uitzondering en dan enkel na afstemming met de organisatie, is het mogelijk om op de pier bij Holwerd af te spreken.

Tenslotte: VOL = VOL en OPGEVEN = BETALEN (ook bij ziekte of andere ongeplande omstandigheden, dit in verband met de reserveringen die van te voren gemaakt moeten worden).

Het maximum aantal deelnemers is inmiddels bereikt en ook het aantal personen op de wachtlijst zit op het maximum. De inschrijving is daarom gesloten. Mensen die op de wachtlijst zijn geplaatst, krijgen uiterlijk één week voor de buitenrit bericht of ze alsnog mee kunnen.

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.