Op zondag 12 mei en 19 mei organiseert de lesserscommissie weer een dressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

In verband met de grote belangstelling onder de kinderen, wordt de wedstrijd voor de pony's over beide zondagen verdeeld. Het hangt van het aantal deelnemers af welke klasse op welke dag gereden wordt. Geef bij opgave duidelijk aan als je op één van de dagen niet kunt. Als jouw klasse gereden wordt op een dag waarop je hebt aangegeven dat je niet kunt, dan wordt je dus ook niet ingedeeld.
Let op: bovenstaande geldt alleen voor de pony's, de wedstrijd voor de paarden wordt in zijn geheel op 12 mei gehouden. Opgeven kan tot en met woensdag 1 mei via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Let op:

  • Als je op een manegepony of -paard meedoet, vul dan altijd een tweede keus in.
  • Afmelden kan tot en met 1 mei (door je naam op de inschrijflijst door te strepen). Als je je afmeldt na 1 mei, moet je alsnog het inschrijfgeld betalen.
  • Het inschrijfgeld voor de wedstrijd is €6,00 voor de pony's en €7,00 voor de paarden. Dit kun je tijdens de wedstrijddag betalen.
  • Er hangt een inschrijflijst voor de pony's en een inschrijflijst voor de paarden. Kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.

Zodra de startlijst bekend is, zal deze op het prikbord in de kantine worden opgehangen en op de website worden geplaatst.

De lesserscommissie