Op zondag 23 september organiseert de lesserscommissie een buitenrit voor de volwassenen lessers van manege. Dit jaar is gekozen voor Gasselte.

De exacte dagindeling zal later bekend gemaakt worden, maar we zullen 's ochtends rond acht uur (8:00 uur) verzamelen op de manege. Op dat moment kan iedereen het inschrijfgeld betalen en beginnen met wakker worden.

Rond half negen (8:30 uur) vertrekken we per bus naar Gasselte. Eenmaal in Gasselte worden de deelnemers opgedeeld in twee groepen. De ene groep kan ’s ochtends genieten van een buitenrit van twee uur terwijl de andere groep een alternatieve bezigheid voorgeschoteld krijgt.

’s Middags worden de rollen omgedraaid en kan de tweede groep genieten van een buitenrit in de omgeving van Gasselte.

Rond een uur of half vijf ’s middags vertrekken we weer met de bus naar Vrouwenparochie alwaar de barbecue op ons staat te wachten.

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog enigszins bijgesteld worden.

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden in het bos is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Overleg bij twijfel met de instructie, veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 65,-
Wil je alleen meedoen met de barbecue (geldt ook voor partners), dat kan ook. Dit kost € 10,-

In verband met de reserveringen geldt: inschrijven = betalen!!

De automatische inschrijving is gesloten, maar er zijn nog een paar plekken vrij. Als je nog graag mee wilt, neem dan even contact op met Nynke op 06-53410377 of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het blijft nog even een verrassing wat de alternatieve bezigheid precies in gaat houden.
Verder is een cap en goed humeur verplicht.

Met de inschrijving voor dit evenement geeft de deelnemer tevens toestemming voor het maken van beeld- en/of geluidsopnamen tijdens het evenement voor verslaglegging en promotiedoeleinden op websites, social media en offline publicaties. De organisatie heeft het volledige recht op het gebruik van de betreffende beelden/opnamen. De deelnemers kunnen geen aanspraak maken op enige vergoeding of iets dergelijks in dit verband.