Op zondag 5 februari organiseert de lesserscommissie weer een groepsdressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Zoals als elk jaar is er ook deze keer weer een prijs voor de groep die het leukst, gekst en origineelst is verkleed, dus leef je uit en maak er wat moois van. Denk er alleen wel even aan dat de paarden en pony's er niet teveel van schrikken, dus let op geknerp en gewapper van de kleding.

Opgeven kan tot en met vrijdag 27 januari via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Let op:

  • Afmelden kan tot en met 27 januari (door je naam op de inschrijflijst door te strepen). Als je je afmeldt na 27 januari, moet je alsnog het startgeld betalen. Dit geldt ook als je ten onrechte door anderen in je groep bent opgegeven.
  • Er hangt een inschrijflijst voor de ponys en een inschrijflijst voor de paarden. Kijk dus goed op welke lijst je je naam invult.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Nynke Papa op telefoonnummer 06-53410377

De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB
Klasse B
Klasse L
Klasse M