Op zondag 18 september organiseert de lesserscommissie een buitenrit voor de volwassenen lessers van manege. Dit jaar is opnieuw gekozen voor Emmen.

De exacte dagindeling zal later bekend gemaakt worden, maar we zullen 's ochtends rond acht uur (8:00 uur) verzamelen op de manege. Op dat moment kan iedereen het inschrijfgeld betalen en beginnen met wakker worden.

Rond half negen (8:30 uur) vertrekken we per bus naar Emmen. Eenmaal in Emmen worden de deelnemers opgedeeld in twee groepen. De ene groep kan ’s ochtends genieten van een buitenrit van twee uur terwijl de andere groep een alternatieve bezigheid voorgeschoteld krijgt.

’s Middags worden de rollen omgedraaid en kan de tweede groep genieten van een buitenrit in de omgeving van Emmen.

Rond een uur of vijf ’s middags vertrekken we weer met de bus naar Vrouwenparochie alwaar de barbecue op ons staat te wachten.

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog enigszins bijgesteld worden.

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden in het bos is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Overleg bij twijfel met de instructie, veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 65,-
Wil je alleen meedoen met de barbecue (geldt ook voor partners), dat kan ook. Dit kost € 10,-

In verband met de reserveringen geldt:inschrijven = betalen!!

Het blijft nog even een verrassing wat de alternatieve bezigheid precies in gaat houden.
Verder is een cap en goed humeur verplicht.

Opgeven kan tot en met 3 september via het onderstaande formulier en let op:VOL = VOL.

Voor verdere inlichtingen kun je contact opnemen met Carmen op telefoonnummer 06-11477822 of met Oscar

LET OP: Het maximum aantal deelnemers is bereikt, de inschrijving is gesloten. Je kunt eventueel nog op de wachtlijst gezet worden. Stuur dan even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van je naam en telefoonnummer.