Op zondag 28 december organiseert de activiteitencommissie van de vereniging PSV De Molenruiters in samenwerking met de manege De Molenruiters de oudejaarswedstrijd. Dankzij deze samenwerking is de deelname niet enkel opengesteld voor leden van de vereniging, maar ook voor lessers van de manege met een eigen, lease- of verzorgpaard / -pony.

Het thema van de oudejaarswedstrijd is landen en culturen.

Het onderdeel dressuur is inmiddels vol, maar is nog voldoende ruimte bij het springen. Er kan gereden worden in de klasses BB (laag en hoog) t/m ZZ. Er zijn mooie prijzen te verdelen waaronder mooie dekens voor de beste combinaties. Daarnaast is er ook een prijs voor de best verklede combinatie.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per combinatie. Het inschrijfgeld kan op de wedstrijddag voldaan worden.

Voor deelnemers die ook uitkomen op officiële KNHS-wedstrijden geldt dat er gestart moet worden in de klasse waarin de combinatie startgerechtigd is (let op: de regels voor flexibel springen zijn niet van toepassing. Er moet dus gestart worden in de hoogste klasse waarin de combinatie is uitgekomen).

Voor de overige deelnemers geldt dat zij bij twijfel het beste met de instructie kunnen overleggen in welke klasse zij het beste kunnen uitkomen.

Opgeven kan tot 21 december per {source}

<?php
echo JHtml::_('email.cloak', Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.', 1, 'e-mail', 0);
?>

{/source}. Vergeet daarbij niet de volgende gegevens te vermelden:

  • Je naam
  • De naam van je paard of pony
  • Alleen voor pony's: de categorie van de pony
  • De klasse(n) waarin je wilt meedoen

Geef je snel op want VOL = VOL.