De lijst voor de buitenrit is inmiddels vol! Voor de barbecue is nog voldoende plaats beschikbaar.

Op zondag 8 september organiseert de lesserscommissie een buitenrit voor de volwassenen lessers van manege. Dit jaar is gekozen voor Glimmen.

De exacte dagindeling zal later bekend gemaakt worden, maar we zullen 's ochtends rond acht uur (8:00 uur) verzamelen op de manege. Op dat moment kan iedereen het inschrijfgeld betalen en beginnen met wakker worden.

Rond half negen (8:30 uur) vertrekken we per bus naar Glimmen. Eenmaal in Glimmen worden de deelnemers opgedeeld in twee groepen. De ene groep kan ’s ochtends genieten van een buitenrit van twee uur terwijl de andere groep een alternatieve bezigheid voorgeschoteld krijgt.

’s Middags worden de rollen omgedraaid en kan de tweede groep genieten van een buitenrit in de omgeving van Glimmen. Van de manege in Glimmen krijgen we het eerste drankje aangeboden. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Rond een uur of half vijf ’s middags vertrekken we weer met de bus naar Vrouwenparochie alwaar de barbecue op ons staat te wachten.

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog enigszins bijgesteld worden.

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden in het bos is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Overleg bij twijfel met de instructie, veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 60,-
Wil je alleen meedoen met de barbecue (geldt ook voor partners), dat kan ook. Dit kost € 10,-

In verband met de reserveringen geldt:inschrijven = betalen!!

Het blijft nog even een verrassing wat de alternatieve bezigheid precies in gaat houden, maar we kunnen wel verklappen dat het verstandig is om extra kleding en schoenen mee te nemen...
Daarnaast is een cap en goed humeur verplicht.

Opgeven kan tot en met 30 augustus aan de bar en let op:VOL = VOL.

Voor verdere inlichtingen kun je contact opnemen met Tamira of Oscar