Update 2: Er is inmiddels voldoende deelname beide dagen door te laten gaan. Er wordt dus op zondag 18 augustus én op zondag 25 augustus een buitenrit georganiseerd!

Het telefoonnummer van Tamira is 058-2573335

LET OP: Mocht je geen gehoor krijgen, spreek dan NIET de voicemail in maar probeer het later nogmaals. De voicemail werkt namelijk niet.

We vertrekken om 8.00 uur vanaf de manege naar de boot die ons naar Ameland brengt. Op Ameland staat een bus klaar die ons naar de pony’s brengt.

Dan gaan we in groepjes lekker over het strand rijden. Ook vinden de pony’s en paarden het lekker om geborsteld en geknuffeld te worden, dus we zullen ons niet vervelen.
We gaan natuurlijk ook een patatje eten en we nemen wat te drinken mee. Je mag natuurlijk zelf ook wat eten en drinken meenemen.

Als iedereen heeft gereden en gegeten gaan we met de boot weer terug (naar verwachting de boot van half 6). De exacte tijd zal van te voren op het prikbord en op de website worden vermeld!

Hopelijk staan de ouders in Holwerd op ons te wachten om ons op te halen!
Let op: Het vervoer van de manege naar Holwerd en van Holwerd weer terug moet zelf geregeld worden (denk aan carpoolen).

De kosten voor deze dag zijn €37,50. Dit is inclusief de boot, het eten en drinken. Het bedrag kan op de dag zelf betaald worden. Graag wel contant en gepast betalen!
Om je op te geven moet je even aan de ouders / verzorgers vragen om telefonisch contact op te nemen met Tamira Kuipers, zij regelt de opgave. Opgeven kan tot 1 augustus

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden op het strand is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Vraag daarom eerst aan je instructeur / instructrice of je mee mag. Veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

Tenslotte: VOL = VOL en OPGEVEN = BETALEN (dit in verband met de reserveringen die van te voren gemaakt moeten worden)