Op zondag 23 september organiseert de lesserscommissie voor de volwassenen een uitstapje naar Drenthe. Net als vorig jaar hebben we gekozen voor Gasselte.

De exacte dagindeling zal later bekend gemaakt worden, maar we zullen 's ochtends rond kwart over zeven (7:15 uur) verzamelen op de manege. Op dat moment kan iedereen het inschrijfgeld betalen en beginnen met wakker worden.

Rond kwart voor acht (7:45 uur) vertrekken we per bus naar Gasselte. Eenmaal in Gasselte worden de deelnemers opgedeeld in twee groepen. De ene groep kan ’s ochtends genieten van een drie uur durende buitenrit terwijl we voor de andere groep een alternatieve bezigheid hebben georganiseerd.

’s Middags worden de rollen omgedraaid en kan de tweede groep genieten van een buitenrit in de Drentse bossen. Zowel voor als na de buitenrit krijgen we van de manege in Gasselte een drankje aangeboden. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Rond een uur of vijf ’s middags vertrekken we weer met de bus naar Vrouwenparochie alwaar de barbecue op ons staat te wachten.

De genoemde tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog enigszins bijgesteld worden.

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden in het bos is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Overleg bij twijfel met de instructie, veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

De kosten voor deze geheel verzorgde dag zijn € 70,-
Wil je alleen meedoen met de barbecue (geldt ook voor partners), dat kan ook. Dit kost € 10,-

In verband met de reserveringen geldt:inschrijven = betalen!!

Het blijft nog even een verrassing wat de alternatieve bezigheid precies in gaat houden, maar we kunnen wel verklappen dat het verstandig is om extra kleding en schoenen mee te nemen...
Daarnaast is een cap en goed humeur verplicht.

Opgeven kan tot en met 14 september aan de bar en let op:VOL = VOL.

Voor verdere inlichtingen kun je contact opnemen met Tamira of Oscar