Afdrukken
Gepubliceerd: 05 maart 2012 05 maart 2012
Laatst bijgewerkt: 05 maart 2012 05 maart 2012

In verband met het uitbreken van het Rhinovirus in verschillende delen van het land, worden er op de manege Molenruiters per direct een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen om de kans op besmetting op onze manege tot een minimum te beperken.

De eerste voorzorgmaatregel is het aflasten van de springwedstrijd van 11 maart! Lees verder voor het complete overzicht.

Zoals ook al in het landelijke nieuws is vermeld, is op dit moment op diverse plekken in het land het Rhinovirus geconstateerd. Hoewel er op onze manege of in de directe omgeving van de manege nog geen Rhinovirus is geconstateerd, worden er toch een aantal voorzorgmaatregelen getroffen om de kans op besmetting tot een minimum te beperken.

Deze maatrgelen blijven tot nader order van kracht en kunnen te allen tijden worden uitgebreid of anderzinds worden aangepast indien de actualiteit hierom vraagt. Dit zal zowel op de manege als op de website worden aangegeven.

Meer informatie rondom het Rhinovirus is te vinden op de website van het KNHS

We begrijpen dat deze maatregelen voor sommige mensen als belastend kunnen worden ervaren, maar het welzijn van de paarden en ponies staat hoog in het vaandel en we trekken liever achteraf de conclusie dat de maatregelen overbodig waren, dan dat we achteraf spijt hebben omdat we niks gedaan hebben.