Afdrukken
Gepubliceerd: 25 april 2022 25 april 2022
Laatst bijgewerkt: 26 april 2022 26 april 2022

Op zondag 8 mei en 15 mei organiseert de Lesserscommissie weer een dressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters!

 

In verband met de grote belangstelling onder de kinderen en de maatregelen met betrekking tot het corona virus, wordt de wedstrijd voor de pony's over beide zondagen verdeeld in kleine groepen. Het hangt van het aantal deelnemers af welke klasse op welke dag gereden wordt. Geef bij opgave duidelijk aan als je op één van de dagen niet kunt. Als jouw klasse gereden wordt op een dag waarop je hebt aangegeven dat je niet kunt, dan word je ook niet ingedeeld.

Let op: Bovenstaande geldt alleen voor de pony's! Voor de paarden wordt de wedstrijd geheel op zondag 8 mei gehouden.

 

Opgeven kan tot 30 april via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Zodra de startlijst bekend is, zal deze op het prikbord in de kantine worden opgehangen en op de website worden geplaatst.

 

Voor vragen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem contact op met Julia (06 524 656 30).

De Lesserscommissie