Op zondag 26 januari organiseert de lesserscommissie, met deze keer hulp van 4 studenten van de Cosmo Acedemy Heerenveen, een groepsdressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Zoals als elk jaar is er ook deze keer weer een prijs voor de groep die het leukst, gekst en origineelst is verkleed, dus leef je uit en maak er wat moois van. Denk er alleen wel even aan dat de paarden en pony's er niet teveel van schrikken, dus let op geknerp en gewapper van de kleding. Houdt er daarnaast rekening mee dat de kleding niet in strijd is met de veiligheidsvoorschriften (denk bijvoorbeeld aan een goed passende en intacte cap, schoeisel dat vrij is de beugel kan bewegen, maar niet kan doorschieten in de beugel).

Opgeven kan tot en met vrijdag 17 januari via de instructie.

Let op:

  • Het inschrijfgeld is €7,00 per persoon/per start voor de pony's en €7,50 per persoon/per start voor de paarden.
  • Afmelden kan tot en met vrijdag 17 januari (door dit aan te geven bij je instructie). Als je je afmeldt na 17 januari, moet je alsnog het startgeld betalen. Dit geldt ook als je ten onrechte door anderen in je groep bent opgegeven.
  • De minimale grootte van een groep is drie deelnemers.

De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB1
Klasse BB2
Klasse B
Klasse L
Klasse M
Klasse Z

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Julia Vos op telefoonnummer 06-52465630 of via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB
Klasse B
Klasse L
Klasse M