Afdrukken
Gepubliceerd: 21 maart 2015 21 maart 2015
Laatst bijgewerkt: 13 oktober 2014 13 oktober 2014

Op zondag 10 mei en 17 mei organiseert de lesserscommissie weer een dressuurwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

In verband met de grote belangstelling onder de kinderen, wordt de wedstrijd voor de pony's over beide zondagen verdeeld. Het hangt van het aantal deelnemers af welke klasse op welke dag gereden wordt. Geef bij opgave duidelijk aan als je op één van de dagen niet kunt. Voor ieder klasse geldt dat deze slechts op één van beide dagen gereden wordt. Als jouw klasse gereden wordt op een dag waarop je hebt aangegeven dat je niet kunt, dan wordt je dus ook niet ingedeeld.
Let op: bovenstaande geldt alleen voor de pony's, de wedstrijd voor de paarden wordt in zijn geheel op 10 mei gehouden. Opgeven kan tot vrijdag 1 mei via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Let op:

Zodra de startlijst bekend is, zal deze op het prikbord in de kantine worden opgehangen en op de website worden geplaatst.

De lesserscommissie

De proeven die tijdens de wedstrijd gereden worden kun je via de onderstaande links downloaden:
Klasse BB
Klasse B
Klasse L1
Klasse L2
Klasse M1
Klasse M2