Afdrukken
Gepubliceerd: 12 mei 2014 12 mei 2014
Laatst bijgewerkt: 12 mei 2013 12 mei 2013

Op zondag 15 juni organiseert de lesserscommissie weer een verkleed-springwedstrijd voor alle lessers van Manege Molenruiters.

Op de opgavelijst in de kantine stond in eerste instantie vermeld dat de wedstrijd op 22 juni wordt gehouden. In verband met een gelijktijdige wedstrijd in Sint Annaparochie is besloten om de wedstrijd een week te vervroegen.

Naast een prijs voor het beste resultaat is er ook een prijs voor de mooiste, gekste, origineelste en/of opvallendste outfit. Dus laat je creativiteit de vrije loop en maak er wat moois van.
Opgeven kan tot en met vrijdag 6 juni via de inschrijflijst op het prikbord in de kantine. Vul duidelijk leesbaar je voor- en achternaam in (dit geldt ook voor de volwassenen) zodat de organisatie weet om wie het gaat.

Belangrijk: Om teleurstellingen te voorkomen is het belangrijk dat je met je instructeur/instructrice overlegd in welke klasse je het beste mee kunt doen.


Let op:

Zodra de startlijst bekend is zal deze op het prikbord in de kantine worden opgehangen en op de website worden geplaatst.

De lesserscommissie