Afdrukken
Gepubliceerd: 21 juni 2015 21 juni 2015
Laatst bijgewerkt: 23 juni 2015 23 juni 2015

Op zondag 30 augustus en 6 september wordt er een buitenrit op Ameland georganiseerd voor de jongens en meisjes van de manege Molenruiters. Dus heb je je nog niet opgegeven doe dat dan snel want vol = vol! (Maar lees wel eerst even dit bericht goed door)

We vertrekken om 8.00 uur vanaf de manege naar de boot die ons naar Ameland brengt. Op Ameland staat een bus klaar die ons naar de pony’s brengt.

Dan gaan we in groepjes lekker over het strand rijden. Ook vinden de pony’s en paarden het lekker om geborsteld en geknuffeld te worden, dus we zullen ons niet vervelen.
We gaan natuurlijk ook een patatje eten en we nemen wat te drinken mee. Je mag natuurlijk zelf ook wat eten en drinken meenemen.

Als iedereen heeft gereden en gegeten gaan we met de boot weer terug (naar verwachting de boot van half 6). De exacte tijd zal van te voren op het prikbord en op de website worden vermeld!

Hopelijk staan de ouders in Holwerd op ons te wachten om ons op te halen!
Let op: Het vervoer van de manege naar Holwerd en van Holwerd weer terug moet zelf geregeld worden (denk aan carpoolen).

De kosten voor deze dag zijn €37,50. Dit is inclusief de boot, het eten en drinken. Het bedrag kan op de dag zelf betaald worden. Graag wel contant en gepast betalen!
Om je op te geven moet je even aan de ouders / verzorgers vragen om telefonisch contact op te nemen met Hilda van der Galiën (0518-401979), zij regelt de opgave. Opgeven kan tot 14 augustus

LET OP: Het rijden van een buitenrit vereist wel enige ervaring, vaardigheid en stabiliteit. Het rijden op het strand is namelijk niet hetzelfde als het rijden in een manegebak. Vraag daarom eerst aan je instructeur / instructrice of je mee mag. Veiligheid staat voorop! Opgave is onder voorbehoud, de instructie heeft altijd het laatste woord.

Tenslotte: VOL = VOL en OPGEVEN = BETALEN (ook bij ziekte of andere ongeplande omstandigheden, dit in verband met de reserveringen die van te voren gemaakt moeten worden)